IWATA Great White Shark

38.430.00kr

IWATA Great White Shark

Great White Shark är en oljesmord airbrush-kompressor med lågt underhåll som utvecklats med den berömda T-shirtkonstnären Mark ”the Shark‰” Rush. Designad för att vara tillräckligt kraftfull för kraven från professionell användning men tillräckligt tyst för en studiomiljö, den här enheten har ett antal innovativa funktioner som gör den till ett utmärkt val för användare som behöver mycket ren, torr luft och nästan tyst drift. En stor 2,5 gallon är monterad ovanför motorn för bättre balans och för att tanken ska fungera som fuktavskiljare och avlägsna vatten innan det når luftledningen. Det unika fläkt- och kylarläget kyler tryckluft, kondenserar fukt och minskar värmen från motorn. Den kraftfulla 5/8 HP motorn i sig är designad med ett flänshuvud för maximal kylning och hållbarhet. Kompressorkomponenter är inrymda i en unik dubbelkrängningsstång på hjul för enkel och säker transport.

Inkluderar en regulator med exakta tryckinställningar från 0-100 PSI som tillåter noggrann kontroll av luftflödet. Inkluderar även en extra lång, kraftig elkabel så att inga förlängningssladdar behövs. Detta förhindrar överhettningsproblem som kan orsakas av underdimensionerade sladdar med för låg strömstyrka. Shark-serien av tysta kompressorer är designade för praktiskt taget underhållsfri prestanda. Endast ett minimalt underhållsschema behövs för att hålla kompressorn i perfekt skick.

Skickas med 22 oz. flaska Silentaire kompressorolja, detaljerad bruksanvisning som ger instruktioner för uppställning och konfiguration.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Beskrivning

Pressure Category Low to Medium
Voltage Requirement (V) 110 – 120V 60 Hz
Plug Type B
Approved Region North America
Amps (A) 1
Wattage (W) 120
Horsepower (hp) 1/8
Air Flow @ 50 Hz (CFM)
Air Flow @ 50 Hz (LPM)
Air Flow @ 60 Hz (CFM) 0.71
Air Flow @ 60 Hz (LPM) 20
Max Pressure (psi) 50
Max Pressure (MPa) 0.34
Working Pressure (psi) 1 – 30
Working Pressure (MPa) 0.01 – 0.21
Auto-Shut-off Yes
Air Storage Tank Capacity (L) No
Air Pressure Regulator Yes
Net Weight (lbs) 11.84
Net Weight (kg) 5.37
Assembled Dimensions (in) 7.09 x 10.75 x 6.30
Assembled Dimensions (mm) 180 x 273 x 160

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”IWATA Great White Shark”

Du gillar kanske också…

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.