Rea!

Mirka Slipkit Deros 18LPC5

15.937,50kr

Mirka Slipkit Deros 18LPC5

Kampanjpris tom 31 maj.

Slipmaskin Deros 650
Mirka® DEROS har en vikt på endast 1 kg och är perfekt för allmän slipning av alla typer av ytor, särskilt för mindre områden. Detta är helt enkelt den perfekta partnern för alla när det är dags att slipa. Mirka Deros har en mjuk startfunktion och en inbyggd elektronisk motorbroms. Du kan enkelt välja hastighet genom plus/minus-knapparna, för högre respektive lägre hastighet. Den unika ergonomiska designen gör Mirka® Deros lika bekväm för vänsterhänta som för högerhänta användare. Mirka® Deros elektrisk slipmaskin har använts av tusentals yrkesverksamma och belönats med både iF Design Award och Red Dot Design Award sedan starten 2012. På Mirka sätter vi din hälsa i fokus. Därför har Mirka® Deros låga vibrationsnivåer jämfört med andra slipmaskiner på marknaden. Med vår app myMirka får du data i realtid och därmed ett enkelt sätt att kontrollera din dagliga vibrationsexponering. Använd Mirka® DEROS tillsammans med Abranet nätrondeller för att uppnå dammfri slipning.

Dammsugare
Professionell L-klass dammsugare med effektiv motor och turbin som skapar 250 mbar undertryck och 4500 l/min luftflöde. Dammsugarens stora hjul och smarta slang- och sladdförvaring gör den enkel att förflytta. Automatisk startfunktion förlänger motorns livslängd och automatisk filterrengöring bevarar dammsugarens sugeffekt. Platt ovansida ger förvaringsmöjligheter (lådfästen säljs skilt). Dammpåse i fleece medföljer.

Slang med kabel
Utsugsslang, adapter och kabel CE 230V i en hållbar skyddshylsa. Hylsan gör hanteringen enklare och skyddar arbetsytan från repor.
Tillverkad för användning med Mirka® DEROS, Mirka® DEOS och Mirka® LEROS.

 

Registrera dig som företagskund. Du erhåller då branschspecifika rabatter.
Du får också tillgång till de artiklar som enligt lag endast får köpas av yrkesfolk.
https://www.hesfarggross.se/registrera-dig-som-foretagskund/

Vi samarbetar med SVEA för våra betallösningar.
https://www.svea.com/se/sv/start/

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Delbetalning från 617,00kr/månad

Artikelnr: deros18lpc5 Kategorier: , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mirka Slipkit Deros 18LPC5”

Du kanske också gillar …

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.