OrganoWood 03 Trärengöring

269,00kr

OrganoWood 03 Trärengöring 0,5L

Ett miljömärkt rengöringsmedel för lätt- eller grovrengöring av träytor utomhus. Perfekt för impregnerade terrasser som behöver rengöras innan behandling med OrganoWood Träskydd.

Antal appliceringar:
1 applicering
Räcker till:
250kvm lätt smutsad yta (späd 1:50) eller 125kvm hårt smutsad yta (späd 1:25)
Storlekar:
0,5L

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Artikelnr: 735006530203 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Rengöringsmedel i superkoncentrat

OrganoWood 03. Trärengöring är ett helt giftfritt och används för rengöring av träytor ute – altaner, träplattor på balkong, utemöbler, lekställningar, sandlådor, odlingslådor mm. Mycket drygt och ska blandas med ljummet vatten innan rengöring. En förpackning på 0,5 liter räcker till rengöring av hela 250kvm lätt smutsad yta.

Miljövänligt

Miljömärkt med Naturskyddsföreningens ”Bra miljöval”. Produkten är inte klassad som miljöfarlig och har fått bedömning B av Sunda Hus. Den ingår i samma produktserie som träskyddsprodukterna OrganoWood 01. Träskydd och OrganoWood 02. Träskydd Används som allrengöringsmedel för lätt smutsade ytor eller som grovrengöringsmedel för hårt smutsade ytor. Passar speciellt bra vid rengöring före behandling med produkterna i OrganoWoods Träskyddssystem. Produkterna i serien är registrerade i BASTA-registret.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”OrganoWood 03 Trärengöring”

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.