Beckers Kvistlack 5dl

279,00kr

Beckers Kvistlack 5dl

Dags att sätta in nytt trägolv i vardagsrummet? Glöm inte bort att kvistlacka! Beckers Kvistlack minskar risken för genomslag från kvistar vid målning av trä inomhus.  Kvistlacken är skonsam mot både människa och miljö då den är fri från starka lösningsmedel.  Försegla kvistarna med kvistlack för ett mer hållbart slutresultat.

  • Minskar risken för kvistgenomslag
  • Skonsam mot miljön
  • Ger ett hållbart slutresultat.

Säkerhetsdatablad

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Artikelnr: 050910 Kategorier: ,

Beskrivning

Åtgång
7 – 10 m²/l

Torktid vid +23° och 50% relativ luftfuktighet
Klibbfri efter 0.50(h). Övermålningsbar efter 0.50(h). timmar

Förberedelse av ytor
Innan påföring av kvistlacken ska underlaget vara rent och torrt. Eventuell kåda som trängt ut på ytan skrapas/slipas bort före behandlingen.

Måla
För att få bästa möjliga slutresultat ska kvistlacken användas i två steg – det första skiktet spärrar och det andra skiktet förseglar. Observera att endast ett tjockare skikt kvistlack inte ger samma isolerande effekt. Kvistlacken läggs lämpligast på med pensel på varje kvist för sig. Strykning av hela ytan är svår eftersom kvistlacken har snabb torktid och inte hinner strykas ut på stora ytor innan den börjar torka. Av samma anledning är kvistlacken inte lämplig för sprutning. När det första skiktet är lagt väntar du minst 30 minuter innan nästa skikt påföres. I vått tillstånd är kvistlacken lite mjölkaktig i utseendet. Den är torr och övermålningsbar när den blivit transparent.

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Beckers Kvistlack 5dl”

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.