Herdins Äkta Bets

66,00kr

Herdins Äkta Bets

Färgämne i pulverform som löses upp i vatten. Används på trärent underlag, nytt eller renslipat.

1 förpackning ger ¼ – 1 liter färdig betslösning.

Äkta bets är ett färgämne i pulverform som du löser upp i kokhett vatten. Betsen har inget bindemedel och är därför ren och klar. Den höga transparensen gör att Äkta bets verkligen framhäver underlagets ådring och struktur. Den ger också det djup i färgen som många förknippar med betsat trä. Bindemedel är annars det som binder färgen vid ytan som behandlas.

Eftersom Äkta bets saknar bindemedel måste materialet efterbehandlas med Herdins Betslack (ej vattenburen) . Annars kommer ytan att färga av sig, även efter att betsen torkat. Av våra fyra betser är det bara Äkta bets som inte har något bindemedel. Det gör Äkta bets till valet för dig som siktar på högsta kvalité i slutresultatet, den djupaste färgen, finaste ådringen och vackraste strukturen. Betsen finns i 24 olika kulörer som är inbördes blandbara. Färgstyrkan kan ökas eller minskas efter önskemål, med hjälp av mängden färg som appliceras och/eller beroende av hur mycket vatten betsen lösts i. Det ger dig stora möjligheter att hitta just den nyans du letar efter.

Registrera dig som företagskund. Du erhåller då branschspecifika rabatter.
Du får också tillgång till de artiklar som enligt lag endast får köpas av yrkesfolk.
https://www.hesfarggross.se/registrera-dig-som-foretagskund/

Vi samarbetar med SVEA för våra betallösningar.
https://www.svea.com/se/sv/start/

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Ytterligare information

Vikt N/A
Lackbets

51-Röd, 52-Mahogny, 53-Gul, 55-Brunocker, 56-Mörk Ek, 58-Mörkgrön, 59-Ebenholts, 62-Ljus Ek, 63-Mörk Mahogny, 65-Mörk Valnöt, 70-Carl-Johan Brun, 71-Modebrun, 72-Mahognybrun, 74-Kastanjebrun, 75-Ljus Valnöt, 77-Silvergrå, 82-Antik Ek, 83-Mellanbrun Ek, 84-Mörk Antik Ek, 87-Syrabetston, 88-Körsbär, 89-Blå, 94-Björk, 97-Teak

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herdins Äkta Bets”

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.