Iwata Custom Micron CM-B

8.151,25kr

Iwata Custom Micron CM-B

Erfarna airbrush-användare som kräver absolut precision väljer Iwata Custom Micron Series airbrushar för extrem detaljsprutning. Det som gör Custom Micron speciellt är att varje huvudsystem är specialanpassat och handjusterat för att möta Iwatas rigorösa prestandastandarder för överlägsen finfördelning. System för ersättningshuvud är testade och inställda till samma standarder för att säkerställa att Custom Micron bibehåller sin precision över tid.

Custom Micron CM-B Gravity Feed Dual Action airbrush har en 0,05 oz / 1,50 ml vätskekopp som är idealisk när du använder små mängder spraymedium. Den ergonomiska huvudspaken är bekväm att använda och det förinställda handtaget låter dig ställa in sprayeffekten, vilket ökar din kontroll samtidigt som du minskar fingertröttheten. Iwatas fjäderstålnål motstår brott och våra nålförpackningar är lösningsmedelsbeständiga för lång livslängd. Om du gillar att ta bort kronlocket kommer du att uppskatta Custom Microns kronlocksdocka, som förvarar locket när det inte används.

Vi inkluderar Iwata Lube, som används för att smörja huvudnålen och huvudspaksmekanismen. Dessutom ingår vårt Iwata pistolgreppsfilter som samlar upp och evakuerar fuktuppbyggnad, vilket hjälper till att säkerställa att din Custom Micron får ren, torr luft. Vår Iwata munstycksnyckel ingår och kan användas för att ta bort munstycket. Förvara din Custom Micron i dess hållbara förvaringsfodral i aluminium. Om absolut precision är vad du letar efter är Iwata Custom Micron en unik airbrush-upplevelse.

Absolut precision är en av våra 5 sätt att spraya kategorier. Vem sprayar med Absolute Precision? Skapare och kreatörer som…

Målar med fina till extrema detaljer och skala
Använder tunt spraymaterial eller som är skicklig på att reducera färg för optimalt flöde
Har airbrush-kunskaper på hög nivå
Vet hur man sköter och underhåller airbrushes

Låter inte som du? Kolla in alla våra 5 sätt att spraya kategorier eller gör vårt Airbrush Selector Quiz för att hitta din nästa Iwata!

Ladda ned användarmanual/sprängskiss

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Delbetalning från 330,00kr/månad

Artikelnr: ICM 2002 Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Spray Performance Category Absolute Precision
Series Custom Micron
Spray Scale Extreme Detail to Medium
Optimal Working Pressure 12 – 15 psi (0.08 – 0.10 Mpa)
Head System C1 – Needle, Nozzle, Nozzle Cap
Nozzle Type Screw-On
Feed Style Gravity
Paint Capacity 0.05 oz (1.50 ml)
Action Dual
Handle Type Pre-Set with Crown Cap Dock
Net Weight (lbs) 0.18
Net Weight (kg) 0.08
Assembled Dimensions (in) 0.79 x 5.67 x 2.17
Assembled Dimensions (mm) 20 x 144 x 55

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Iwata Custom Micron CM-B”

Du kanske också gillar …

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.