Osmo Top-Oil Vit Sidenmatt 5dl

485,00kr

Osmo Top-Oil Vit Sidenmatt 5dl

Osmo Top-Oil för köksbänkskivor och bordsskivor är också en hårdvaxolja speciellt anpassad för möbler och andra ytor av trä, betong, sten och andra sugande material inomhus. Produkten är livsmedelssäker/ivsmedelsgodkänd. Ytan får ett vackert utseende och blir motståndskraftig mot hushållskemikaler. Underlaget blir också vattenavvisande, slitstarkt och mycket tålig för spill av vin, öl, läsk, kaffe, té, fruktjuice, mjölk med mera.

Produkten är livsmedelssäker och ofarlig för människa, djur och växter i torrt tillstånd.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Artikelnr: 3037 Kategori:

Beskrivning

Ofärgad – sidenmatt eller matt Framhäver träets kulör och ytstruktur. Passar obehandlade och oljade ytor av trä. Används även som slutbehandling av ytor infärgade med Osmo Oljebets eller Osmo Dekorvax (3028 för mörka ytor / mörka träslag, 3058 för ljusa ytor) alternativt ytor som behandlats en gång med någon av de pigmeterade Top-Oil varianterna. Acacia – matt Ger trä ett brunt, varmt och ädelt utseende.
Natur – matt En ljust vit pigmentering som gör att träet behåller sin naturliga ljushet, och ser nästan obehandlat ut, samtigt som det skyddas. Rekommenderas för ljusare träslag, kan upplevas som en svagt vitaktig effekt på mörka/rödaktiga träslag.
Vit, Terra, Grafit – sidenmatta Tre vackra kulörer för den som vill ha en frächt sidenmatt, livsmedelssäker och pigmenterad yta.

Utseende beroende på verktyg och applicering Beroende på hur intensiv infärgning man vill ha kan de pigmenterade produkterna aplliceras på olika vis, med olika verktyg. Tänk på att ett skurblock eller pensel inte lämnar lika mycket produkt på träytan, som en mikrofiberroller. Gör ett prov och vänj det/de verktyg som ger det utseende du önskar.
1 applicering kulör + 1 applicering ofärgad = transparent utseende 2 appliceringar kulör = intensivt utseende Förslag på slutbehandlingar 3058 Ofärgad matt – på yta infärgad med 3037 Vit eller 3068 Natur 3028 Ofärgad sidenmatt – på yta infärgad med 3038 Terra, 3039 Grafit alt. 3061 Acacia. För att bli nöjd med slutresultatet, gör alltid ett litet prov på den befintliga ytan, innan hela ytan behandlas.

Registrera dig som företagskund. Du erhåller då branschspecifika rabatter.
Du får också tillgång till de artiklar som enligt lag endast får köpas av yrkesfolk.
https://www.hesfarggross.se/registrera-dig-som-foretagskund/

Vi samarbetar med SVEA för våra betallösningar.
https://www.svea.com/se/sv/start/

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Osmo Top-Oil Vit Sidenmatt 5dl”

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.